Išvažiuojamieji banketai, furšetai

Jūsų pasirinktoje vietoje galime surengti išvažiuojamąjį banketą arba furšetą iki 500 žmonių. „Saviola“ turi visą serviravimo įrangą bei reikmenis įvairaus pobūdžio furšetų bei banketų organizavimui. Mes pasirūpinsime viskuo: ir indais, ir serviravimu, ir apipavidalinimu, ir, žinoma, gardžiais patiekalais, kurie patenkins ir išrankų gurmaną, ir rafinuoto skonio estetą. Bendrovės „Saviola“ kolektyvas gali paruošti paties įvairiausio stiliaus banketinius patiekalus, kurių apipavidalinimas ir pateikimas turi subtilų, savitą braižą. Alkoholiniams gėrimams bei pateikiamam maistui taikoma lanksti nuolaidų sistema.

Dienos pietūs ir banketai kavinėje

Darbo dienomis kavinėje siūlome sočiai, sveikai ir greitai papietauti. Dienos pietų kaina – nuo 3€. Meniu keičiamas kiekvieną dieną.

Galime suruošti vaišes savo kavinėje, kurioje telpa iki 20 svečių.

Užsakomieji patiekalai išsinešimui

Bendrovė „Saviola“ siūlo išankstinių maisto užsakymų paslaugas. „Saviolos“ gamybos meistrės siūlo šventinius patiekalus, kurių gamybos procese nenaudojami konservantai, kurie yra individualiai paruošiami, kokybiški ir švieži bei, pagal Jūsų pageidavimą, iškilmingai pateikiami. Užsakyti šventiniai patiekalai, esant pageidavimui, gali būti pristatyti į namus, biurą ar kitą nurodytą vietą. Šventinių patiekalų kainos yra derinamos individualiai, užsakymo metu (kai kurių užsakomųjų patiekalų orientacinės kainų ribos yra nurodytos asortimento sąraše).

Užsakomųjų šventinių patiekalų asortimentas:

Užkandžiai

-Vieno kąsnio kanape, sumuštinukai

Vieno kasnio kanape, sumuštinukai | šventiniai patiekalai

40 – 45 €

Vieno kąsnio kanape, sumuštinukai (įvairūs, 1 padėklas – 50 vnt. Kaina priklauso nuo panaudotų žaliavų)

Žuvų patiekalai

-Įdarytas eršketas

Įdarytas eršketas | šventiniai patiekalai

60 – 70 €

Įdaromas japoniškais jūros dumbliais bei pateikiamas su kaparėlių padažu. Priklausomai nuo dydžio, pateikiamas ant padėklo su apipavidalinimu.

-Lašišos vyniotinis su japoniškais jūros dumblių lapeliais

Lašišos vyniotinis | šventiniai patiekalai

21 € / kg

Gali būti pateikiamas kompozicijoje su įdaryta žuvimi.

-Lašišos putėsiai

Lašišos putėsiai | šventiniai patiekalai

Gali būti formuojami įvairaus dydžio su apipavidalinimu ant padėklo.

-Įdaryta lašiša arba lašišinis upėtakis

Įdaryta lašiša arba lašišinis upėtakis | šventiniai patiekalai

50 – 65 €

Priklausomai nuo dydžio, pateikiamas ant padėklo su apipavidalinimu.

-Įdarytas šamas

Įdarytas šamas | šventiniai patiekalai

 30 – 50 €

Priklausomai nuo dydžio, pateikiamas ant padėklo su apipavidalinimu.

-Sterko vyniotinis su špinatais ir morkomis

Sterko vyniotinis su špinatais ir morkomis | šventiniai patiekalai

14 € / kg

Vyniotinis gali būti ruošiamas ir iš kitų žuvų rūšių.

-Įdarytas sterkas

Įdarytas sterkas | šventiniai patiekalai

35 – 50 €

Priklausomai nuo dydžio, pateikiamas ant padėklo su apipavidalinimu.

-Įdaryta lydeka

Įdaryta lydeka | šventiniai patiekalai

30 – 50 €

Priklausomai nuo dydžio, ant padėklo su apipavidalinimu.

-Kepta oto filė drebučiuose

Kepta oto file drebučiuose | šventiniai patiekalai

-Įdarytas keptas karpis gabaliukais

-Karpio vyniotinis

-Kepta tilapijų filė piršteliais tešloje arba su sezamo sėklų plutele

-Kepta tilapijų filė skaidriame marinate

-Silkė su pakepintomis daržovėmis, džiovintomis slyvomis

-Silkė su pakepintais svogūnais, voveraitėmis

-Silkė su graikiškais riešutais

-Įvairūs padažai prie žuvų patiekalų

Špinatų, kokteilinis, kaparėlių, su morkų sultimis ir krapais

Paukštienos patiekalai

-Kepta žąsis su obuolių ir dž. slyvų įdaru

Kepta žąsis su obuolių ir dž. slyvų įdaru | šventiniai patiekalai

 nuo 50 €

Pateikiama su vyne virtomis kriaušėmis ir bulvėmis.

Gali būti pateikiama ir pilnai paruošta kepimui žąsis (marinuota apelsinų sultyse, su obuolių ir dž. slyvų įdaru, folijoje).

-Keptas kalakutas su įdaru

Keptas kalakutas su įdaru | šventiniai patiekalai

 nuo 45 €

Gali būti apipavidalinamas su parūkyta kalakuto filė bei vaisių ar daržovių vėrinukais.

-Kalakuto file, kepta sluoksniuotoje tešloje

Kalakuto file, kepta sluoksniuotoje tešloje | šventiniai patiekalai

-Kepta antis

Kepta antis | šventiniai patiekalai

nuo 25 €

Marinuota apelsinų sultyse. Pateikiama su įvairiu garnyru.

Gali būti pateikiama ir pilnai paruošta kepimui antis (marinuota, su įdaru, folijoje).

-Antienos vyniotinis su liežuviu

Antienos vyniotinis su liežuviu | šventiniai patiekalai

nuo 20 € / kg

Gali būti ruošiamas su marinuotais galvijų liežuviais arba rūkytais kaiulių liežuviais.

-Karališkas paukštienos paštetas su tigrinėmis krevetėmis

Karališkas paukštienos paštetas su tigrinėmis krevetėmis | šventiniai patiekalai

Atsižvelgiant į poreikius formuojamas reikiamo dydžio, tigrinėmis krevetėmis puošiamas.

-Vištienos galantinas su dž. slyvomis, abrikosais, pistacijomis

Vištienos galantinas su dž. slyvomis, abrikosais, pistacijomis | šventiniai patiekalai

nuo 23 €

Įvairios apipavidalinimo galimybės.

-Vištienos galantinas su voveraitėmis, pistacijomis

Vištienos galantinas su voveraitėmis, pistacijomis | šventiniai patiekalai

nuo 25 €

Įvairios apipavidalinimo galimybės.

-Kepta anties krūtinėlė, įdaryta graikiškais riešutais

-Vištienos file, įdaryta špinatais ir omletu

-Vištienos file migdolų drožlėse

-Vištienos natūralus vyniotinis

-Vištienos vyniotinis su omletu ir špinatais

-Vištienos vyniotinis su abrikosais

-Vištų šlaunelės, įdarytos riešutais

-Vištų šlaunelės, įdarytos voveraitėmis

-Vištų šlaunelės, įdarytos dž. slyvomis, abrikosais

Mėsos patiekalai

-Keptas veršienos kumpis su baravykų įdaru

-Keptas veršienos kumpis, smaigstytas lašinukais ir morkomis

-Triušienos vyniotinis su dž. figomis ir slyvomis

-Jautienos liežuvis, virtas, liežuvio drebučiai

Jautienos liežuvis| šventiniai patiekalai

-Jautienos išpjova, kepta su prieskonių dekoru

-Įdaryta kiaulienos nugarinė

Įdaryta kiaulienos nugarinė | šventiniai patiekalai

Gali būti kepama su sezamo sėklų plutele.

-Keptas kiaulienos kumpis

Keptas kiaulienos kumpis | šventiniai patiekalai

Natūralus arba smaigstytas lašinukais ir morkomis.

-Kiaulienos liežuvis, virtas, liežuvio drebučiai

Kiaulienos liežuvis | šventiniai patiekalai

-Kulniukų vyniotinis

Kulniukų vyniotinis | šventiniai patiekalai

-Įdaryta kiaulienos šoninė su džiovintais obuoliukais

-Kepta kiaulienos išpjova

-Kiaulienos vyniotinis su lašinukais ir žalumynais, arba su morkomis, arba su kmynais

Salotos

-Salierų šaknų salotos su obuoliais, ananasais, graik. riešutais

-Salierų stiebų salotos su vynuogėmis, šviežiomis daržovėmis ir citrininiu medaus užpilu.

-Kalafiorų salotos su morkomis, porais, dž. slyvomis

-Brokolių salotos su dž. spanguolėmis, anakardžių riešutais, gruzdinta šonine

-Graikiškos salotos su fetta sūriu

-Šparaginių pupelių salotos su pomidorais, sūriu

-Vytintų pomidorų salotos su cukinija, citrina, šviežiais pomidorais, aisbergo salotomis, moliūgų sėklomis

Taip pat galime išpildyti ir kitus, mūsų asortimente nenurodytus, Jūsų pageidaujamų patiekalų užsakymus, bei pasiūlyti ir kitokį, individualų meniu.