„Saviola“ – Kauno Žaliakalnyje įsikūrusi nedidelė jauki kavinė, kurioje priimami šventiniai užsakymai. Atsižvelgdama į vartotojų poreikius sočiai, sveikai ir greitai papietauti, kavinė lankytojams siūlo dienos pietus. Kavinės valgiaraštis yra orientuotas į europietišką bei lietuvišką virtuvę.

Kavinės aurą padėjo sukurti devyni menininkės Jūratės Rekevičiūtės grafikos darbai bei pritaikyti subtilūs interjero elementai.

Bendrovė „Saviola“ savo darbinę veiklą pradėjo 2001 metais.

„Saviolos“ darbuotojai savo profesionalias paslaugas teikia „Girstučio“ kultūros ir sporto centre: maloniai ir guviai aptarnauja rūmuose vykstančių kultūrinių renginių lankytojus ir atlikėjus, modernizuotoje „Girstučio“ rūmų kavinėje rengia jaukias šventes įvairiausiomis progomis. Kavinėje dirbantys „Saviolos“ darbuotojai su malonumu ruošia kasmetinių „Girstučio“ renginių – respublikinių festivalių „Lietuvos teatrų pavasaris“ šventines vakarienes ir aptarnauja festivalio dalyvius ir svečius.

Viena iš pagrindinių „Saviolos“  veiklos krypčių – išvežamieji banketai ir furšetai. Jų rengti kavinės darbuotojai kviečiami į įvairiausias miesto sales: Kauno Rotušę, Kauno įgulos karininkų ramovę, Kauno valstybinę filharmoniją, istorinę LR Prezidentūrą, Kauno menininkų namus, įvairius muziejus, universitetus, institutus, teatrus, kultūros centrus ir kt. Vasaros sezono metu kavinės darbuotojai nuolat vyksta  rengti ir aptarnauti banketų Kauno mariomis plaukiojančiuose laivuose.

„Savioloje“ dirbantys aukšto meistriškumo profesionalai (tą liudija ir kavinėje kabantys jų laimėjimus įrodantys diplomai) savo paruoštus savitus banketinius patiekalus pateikia elegantiškai ir subtiliai. Todėl „Saviolos“ darbuotojai kviečiami ruošti furšetų ir prestižinėse sostinės bei kitose mūsų šalies vietose esančiose salėse: Vilniaus Rotušėje, Nacionalinėje filharmonijoje, Liškiavos kultūros centre, Karvio dvare, Raudonės pilyje…

Maistas turi gaivinti kūną, stiprinti dvasią, minkštinti širdį, žadinti mintį ir skatinti kurti….